Sourcing
you, and
your skills

Continue in ontwikkeling

— De Mooij Amsterdam is een familiebedrijf van meer dan 75 jaar, en nog altijd in ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe afzetmarkten, nieuwe producenten. En naar nieuwe medewerkers om die verdere ontwikkeling vorm te geven. Je kunt bij ons aan de slag in diverse functies en op verschillende niveaus. Dat we een modern bedrijf zijn herken je aan de brede digitalisering van processen op alle fronten. Het maakt het werken voor ons efficiënter. En we kunnen daardoor ook onze klanten optimaal van versproducten voorzien.

Groei je met ons mee?

— We zijn gespecialiseerd in de groothandel, de export en het transport. Mogelijkheden genoeg als jij iemand bent die van doorpakken houdt. De werksfeer die je bij De Mooij Amsterdam tegenkomt is informeel. Met een jonge directie die ondernemend is willen we graag verder groeien. En jij kunt meegroeien en je ontwikkelen in de richting die jou goed ligt.

Doe een open sollicitatie

— Interesse om bij De Mooij Amsterdam aan de slag te gaan? Maar er is toevallig geen vacature die je aanspreekt? Ook dan komen we graag in contact met jou. Stuur een open sollicitatie en maak duidelijk wat jouw sterke punten zijn.

Solliciteer direct op een vacature of bel 0206 063 000.