Sourcing you,
around the
globe

Export binnen en buiten Europa

— Wereldwijd leveren we aan groothandelaren, de foodservice en retailers. De Mooij Amsterdam heeft een breed netwerk met Nederlandse telers en directe importlijnen met de beste versproducten uit Europa en de rest van de wereld. Met dit netwerk en meer dan 75 jaar ervaring voorzien we klanten binnen en buiten Europa van een breed assortiment verse groente en fruit.

Van mixpallet tot complete verlading

We leveren van mixpallet tot mixverlading, van complete pallet Hollands product tot complete verlading importproducten. Ook het verzorgen van exportdocumenten is bij onze medewerkers in betrouwbare handen.

Onze transporttak Gemotra Logistics rijdt met geconditioneerde vrachtwagens dagelijks binnen Nederland en naar Noord-Frankrijk. Voor overige bestemmingen werken we samen met een vast netwerk van zelfstandige transportondernemingen.

De logistiek van onze import- en exportactiviteiten is geconcentreerd in Poeldijk in het Westland. Hier verzorgt onze logistieke partner het verladen, het orderpicken en de kwaliteitscontrole. Het verladingscentrum is gecertificeerd conform de actuele ISO-normen.