Sourcing the
best brands
& labels

Van eigen merken tot bekende namen

— Met de eigen merken Fino Fresco en Fresco del Sol bent u als klant verzekerd van een constante kwaliteit, geproduceerd door de beste telers. Daarnaast zijn we leverancier van bekende merken zoals Turbana, Blue Whale, Pink Lady, Eat me! en Zespri.

Italian Food Art
by Fino Fresco

— Fino Fresco is de merknaam voor een breed assortiment Italiaanse groentespecialiteiten waaronder slasoorten. Het merk is populair in binnen- en buitenland bij klanten die kwaliteit vooropstellen. Zoals horecatoeleveranciers, groentespeciaalzaken en retailers met een versafdeling in het hogere segment. Tot het Fino Fresco-assortiment behoren gangbare variëteiten als venkel, radicchio en rucola. De premiumstatus van het merk herkent u aan specials zoals Red Chard, Bull’s Blood, Tat Soi en halfgedroogde tomaten.

Kijk voor meer informatie op www.fino-fresco.nl

Het beste onder de Spaanse zon
by Fresco del Sol

— Onder het merk Fresco del Sol vindt u het beste van Spaanse telers: slasoorten zoals Little Gem, Gele Frisée en Romaine sla. Dagelijks onderhouden we het contact met de telers in Spanje om inzicht te hebben in de exacte beschikbaarheid per product en de teeltomstandigheden.