Import & Export

IMPORT & EXPORT, TRUSTED QUALITY

Voor groothandelaren en retailers exporteren wij Hollands product en importeren wij een compleet assortiment groenten en fruit van over de hele wereld met de nadruk op Europese landen als Duitsland, Italiƫ, Spanje en Frankrijk. Hier zorgt een uitgebreid netwerk van veilingen, afzetorganisaties en telers voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met deze ervaring en kennis spelen we snel in op specifieke klantwensen. Naast het gangbare segment zoeken we altijd actief naar bijzondere producten en noviteiten.

Wij exporteren binnen en buiten Europa. Om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen, spreken onze medewerkers de taal van de klant, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Russisch.

We leveren van mixpallet tot mixverlading (tot wel 150 artikelen), van complete pallet Hollands product tot complete verlading importproducten. Ook het verzorgen van exportdocumenten is bij onze medewerkers in betrouwbare handen.

De logistiek van onze import- en exportactiviteiten ligt in Poeldijk in het Westland. Veel producten van telers of coƶperaties uit het Westland komen hier vandaan en veel import- en exportproducten worden via de Rotterdamse haven verscheept. In Poeldijk werken we nauw samen met een logistieke partner, die het verladen, het orderpicken en de kwaliteitscontrole verzorgt. Het verladingscentrum is zowel BRC- als HACCP-gecertificeerd.