Import•Export Fruit & Vegetables

Import•Export Fruit & Vegetables

Brands

Our premium brands, Selected for you

Met de eigen merken Fino Fresco, Fresco del Sol en Classiq, leveren we klanten een constante kwaliteit topproducten van de beste telers! Uiteraard leveren we ook de gevestigde namen waaronder Turbana , Blue Whale, Pink Lady en Ruleta.

Classiq: Pure Dutch Quality

Nederlandse telers staan wereldwijd bekend om hun innovatieve aanpak en groenten en fruit van de beste kwaliteit. Classiq levert deze typisch Hollandse producten met groenten zoals ijsbergsla en bloemkool en fruit zoals aardbeien, appels en peren. Door de strenge kwaliteitscontroles bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand Hollands product.

Fino Fresco: Italian Food Art

Fino Fresco is populair in binnen- en buitenland bij horecatoeleveranciers, groentespeciaalzaken en retailers met een versafdeling in het hogere segment. Dit exclusieve merk bestaat uit een breed assortiment Italiaanse groentespecialiteiten waaronder slasoorten. Het omvat meer gangbare variëteiten als venkel, radicchio en rucola en ook specials zoals Red Chard, Bull’s Blood, Tat Soi en halfgedroogde tomaten. Kijk voor meer informatie op www.fino-fresco.nl

www.fino-fresco.nl

Fresco del sol: het beste onder de Spaanse zon

Wij leveren met dit merk onder andere slasoorten en citrusvruchten, direct uit Spanje, van diverse geselecteerde producenten. Omdat we dagelijks contact hebben met de telers kunnen we snel schakelen, garanderen we maximale versheid en beschikbaarheid.